Overige informatie

Over ons

Wij zijn Arnold en Cindy van den Berg. In januari 2020 hebben wij onze cafetaria geopend aan de Nachtegaallaan in Rozenburg. Arnold is vroeger kok geweest en 7 jaar met plezier gewerkt in een cafetaria in Vierpolders.
Cindy was 22 jaar lang werkzaam op de boekhouding van een veredelings/vermeederingsbedrijf in De Lier. Voor beide een gewaagde sprong in het diepe, maar ondanks dat het bewogen jaren zijn geweest nog geen seconde spijt van… 

Inmiddels zijn wij uitgebreid met een fantastisch, goed samenwerkend team, bestaande uit: Anoa, Glenn, Jens, Jessica en Joke

 

Uit Arnold's keuken

Er zijn een aantal producten waar wij trots op zijn, want deze producten komen uit “eigen keuken”! De gehaktballen maken wij zelf. De kipsate marineren wij zelf, maar ook de pulled chicken met de overheerlijke kerrie-mayo maken wij zelf. In onze ogen de aanraders van ons assortiment!

Vegetarische/veganistische producten

Er is ontzettend veel vraag naar vegetarische en glutenvrije  producten. Helaas hebben wij geen glutenvrije producten… (de patat is wel glutenvrij, maar hier kan altijd een kruimeltje invallen….) maar ondertussen wel een groot assortiment in vegetarische producten. De grote aanrader is de vegetarische Arnold’s hamburger, met ei en kaas. De producten die wij hebben zijn: Groentekroket, frikandel, kaassouflé, bamiblok, nasischijf, kaasTengels.

Helaas hebben wij drie producten, de “kweet niet!” de kIpkorn én de Vlammentjes Veggie uit het assortiment gehaald, vanwege de mindere afname en de enorme inkoopsprijs.


trots op rozenburg

 

Bij ons wappert sinds kort de Rozenburgse vlag. Trots op onze mooie dorpje die een ruime 12.000 inwoners telt. Wij maken altijd graag een praatje met onze gasten en hierdoor leren wij onze vaste gasten steeds beter kennen. Naam, hobby’s, maar ook hun bestellingen. Arnold probeert onze gasten er op te attenderen als ze iets vergeten bij de bestelling. Vaak krijgen we dan te horen: “whaha, klopt! onze dochter/zoon/vrouw/man is niet thuis” 

Trots… samenhorigheid, waarde en normen… zo ook bij ons. Het zijn de normale kleine dingen… begroeten, praatje, dank u wel en alstublieft. Het dragen van een capuchon (tegenwoordig een hoodie genoemd) wordt bij ons niet op prijs gesteld. Gelukkig krijgen we alle begrip van onze (jonge) gasten. Dit vinden wij ontzettend fijn. DONEREN AAN HOSPICE NATHRINE

Sinds juli 2021 zit er statiegeld op onze flesjes drinken. Wij hebben ervoor gekozen dat deze niet bij ons ingeleverd kunnen worden, maar bij de supermarkt. Vele gasten lieten de flesjes wel bij ons achter, waarop wij het volgende hebben verzonnen… wij doneren het statiegeld aan een goed doel!

Er staat een grote “prullebak” op onze tafel speciaal voor de lege statiegeld flesjes die bij ons genuttigd worden. (Als u thuis flessen heeft en deze wilt doneren is dit natuurlijk van harte welkom.) Dit geld wordt gedoneerd aan Hospice Nathrine. De hospice heeft haar deuren in september 2021 geopend op Rozenburg en alle donaties zijn welkom.

De hospice is er voor iedereen die aan het einde van het leven is gekomen en deze laatste periode niet thuis wil of kan doorbrengen. Samen met professionele zorgverleners en vrijwilligers bieden zij een “bijna thuis” omgeving waar men rust en geborgenheid vindt. Daarbij geven zij zorg aan de bewoners, maar ook de familie, vrienden en naasten.

Wij vinden dit een prachtig initiatief en wij wensen Annette en Serge en alle (vrijwillige) werknemers veel succes met dit dankbare werk!

 


happy stone

Ja, ja, wij hebben onze eigen Happy Stones!!

Vanaf februari 2021 zijn wij in het bezit van tien handgeschilderde Happy Stones! gemaakt door Mariska Kerklaan. Zij is de initiatiefnemer van de Happy Stones RZB.

Een Happy Stone is een steen die door iemand mooi beschilderd is en vervolgens ergens neergelegd om de vinder blij te maken. Als je zo’n steen vindt, mag je deze meenemen naar huis of op een ander plekje neerleggen om iemand anders een geluksmomentje te bezorgen. Op de achterkant staat vaak wie de steen heeft gemaakt en in welke plaats, dit is allemaal terug te vinden op de Facebooksite “Happy Stones RZB” Leuk voor jong en oud! Heeft u onze steen gevonden? Lever deze bij ons in en u krijgt er een heerlijk softijsje voor terug!

Meedenken

en overige informatie

We horen de laatste tijd dat veel gasten de porties te groot vinden vanwege leeftijd of bijvoorbeeld een maagverkleining. Wij verkopen daarom een kleine patat, maar ook een kleine pulled chicken, stoofvlees en kipsaté! Wij denken graag mee en vraag naar de mogelijkheden.

Iets te vieren?
Afscheid van groep 8?
Thema in de klas?
Wij denken met u met mee…
Zo hebben wij bijvoorbeeld aan alle groepen van een basisschool in Rozenburg kunnen regelen dat zij op de laatste dag voor de zomervakantie een ijsje kwamen halen, hoe leuk is dat?

In de slotweek worden er vaak leuke dingen georganiseerd, dit zou compleet worden met lekker patatjes en snacks van Arnold’s! Wij zullen aangegeven in welke tijdsvakken er geleverd kan worden. Wij zullen dit bij u school kunnen bezorgen.

Zo hebben wij ook de kinderopvang mogen ontvangen die in de klas het thema “koken” hadden. Zij hebben een rondleiding in de keuken gekregen en hebben wij verteld hoe de patat gemaakt/gebakken wordt. De groepen mochten ook een leuke fruitspies maken aan een tafeltje.

Sommige klassen regelen weleens dat ze een “buffet” lunch hebben, bijvoorbeeld de laatste dag voor de vakantie. Hiervoor kunnen wij bijvoorbeeld een grote schaal met patat aanleveren of andere leuke kleine snacks.

Helaas ging in 2020 de werkweek van school niet door en werd er alternatieven geregeld, ook hierin kunnen wij misschien iets betekenen. Is er een speurtocht, dan kan deze bijvoorbeeld langs ons komen…. of kunnen wij het eten verzorgen bij een activiteit… kortom ideeën genoeg… wij helpen u graag!

Jarig? Trouwdag? Of iets te vieren? Laat het ons weten… we proberen er altijd iets feestelijks van te maken. (ook bij afhalen!)
Wij hebben kinderfeestjes gehad in de vorm van een “high friet” waarbij kleine snacks op etagéres werden geserveerd met lekkere limonade in champagne glaasjes, maar ook een feestje gehad waar iedereen z’n eigen hamburger kon beleggen, of allemaal een lekker kindermenu. Kortom er is veel mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en wij denken graag met u mee.

Kinderen zijn bij ons natuurlijk van harte welkom. Zo hebben wij bij de balie een trappetje staan, zodat de kleintjes op onze ooghoogte mee kunnen kijken… vaak worden zij verwend met een snoepje, komkommertje of zelfs een lekker patatje!

Gelukkig zijn de corona regels versoepeld en is het weer mogelijk om bij ons te “dineren”, (zonder 1,5 meter afstand, mondkapje of QR code.) Voor de allerkleinste is er eventueel een kinderstoel aanwezig.

We hebben een leuk speelkeukentje/cafetaria staan voor de kleintjes.
“Emma en Femkes burgers” (zo heet het speelkeukentje) is vernoemd naar onze dochters.

Uiteraard maakt het “kindermenu” uw bezoek compleet! Het kindermenu bestaat uit een box met een kinderpatat, fritessaus, keuze uit de snacks frikandel, kroket, kipnuggets (3stuks) of kaassouflé, appelmoes en een lekkere Wicky.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Op het moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar laat gerust uw gegevens achter dat wij u eventueel kunnen bellen als wij wel iemand zoeken…